Bridgen

Bridge Club Otterlo is een vereniging waar, zoals de naam al aangeeft, het edele bridge spel in verenigingsverband wordt beoefend. In de statuten staat aangegeven dat zij dit doet door haar leden de gelegenheid te geven het bridgespel te beoefenen door het organiseren van wedstrijden, cursussen, het deelnemen aan competities en verder al wat voor de beoefening van het bridgespel nuttig kan worden geacht.

De vereniging is opgericht in 1988, is lid van de Nederlandse Bridge Bond en heeft op dit moment 66 leden.

Cards, Game, Player, Bridge, Entertainment

Ieder is welkom, voor diegenen die graag willen leren bridgen organiseren we regelmatig een cursus 'starterbridge' waar mensen op een heel plezierig en laagdrempelig niveau leren bridgen.

De vaste speel avond is op woensdag, het competitie seizoen start altijd begin september en loopt door tot in mei. In de zomer organiseren we zomeravond bridge waar ook gasten van harte welkom zijn.

Daarnaast organiseren we onder andere altijd een kroegendrive op de tweede zaterdag van oktober en is er in maart een Open Kampioenschap van Otterlo.

De plaats waar we spelen is Dorpshuis De Aanloop, Sportlaan 5, Otterlo.

Verdere informatie op onze website of via de secretaris Marinus Roseboom Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.