Darten

De dartvereniging is bijna 25 jaar actief in het dorpshuis. Er zijn diverse teams geweest die competitie gespeeld hebben en nog steeds spelen bij de ADO (Arnhemse Dart Organisatie). Het recreatiedarten is al die tijd en nog steeds op de vrijdagavond voor jong en oud, jongens/meisjes, dames en heren. Diverse spelers doen ook mee aan open toernooien als wel rankingtoernooien. In de hoogtij dagen waren er zo’n 34 dartleden. Die vanuit verschillende omringende plaatsen naar Otterlo kwamen. De ADO-competitie bestaat uit een zomer- en wintercompetitie. Bij de Aangooi spelen wij alleen de wintercompetitie. De locaties zijn in bijvoorbeeld: Arnhem, Wageningen, Veenendaal, Ede enz.

De wedstrijden beginnen op de maandag avond om 20.00 uur. Op de vrijdagavond kan er vanaf 19.30 uur een pijltje gegooid worden.

Indien er nog belangstellenden zijn om in wedstrijdverband of recreatief te darten, zou ik zeggen, kom eens op één van de avonden binnenlopen. Op dit moment is er één team (van 7 personen) wat competitie gooit, maar bij genoeg animo kan er een tweede team gevormd worden voor bijvoorbeeld de maandagavond.

Voor contact kunt u terecht bij:

  • Jacob Bakker via 06 20 95 68 02 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Henri Hendriksen via 06 25 03 74 82

Darts, Dartboard, Target, Accuracy, Competition, Sport